Головна  →  Новини  →  2 квітня 2019

Відбувся ХХІХ Міжнародний шаховий фестиваль «Київська весна»

Відбувся ХХІХ Міжнародний шаховий фестиваль «Київська весна»

З 23 по 28 березня 2019 року в Оболонському районі міста Києва у приміщенні Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Маршала Тимошенка, 16, відбувся ХХІХ Міжнародний шаховий фестиваль «Київська весна».

Організаторами фестивалю виступили Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація та дитяча громадська організація «Оболонь – Гросмейстер», за сприяння та підтримки Федерації шахів України та Федерації шахів міста Києва.

Фестиваль було започатковано ще у 1991 році з метою популяризації шахів, як виду спорту, серед дітей та молоді, виявленню серед юних шахістів майбутніх талановитих гросмейстерів вітчизняного та світового рівня. Шаховий фестиваль набув популярності та став відомим у країнах Европейської спільноти за високим рівнем представництва.

Цього року у змаганнях взяли участь 732 шахісти віком від 6 до 83 років, які виступили у 9 турнірах Фестивалю і представляли шахові клуби Польщі, Турції, Білорусі, міст та областей України, зокрема міста Києва.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями,  дипломами та цінними подарунками.

Вітаємо переможців та призерів Фестивалю!

Висловлюємо подяку всім учасникам та тим, хто долучився до організації підготовки та проведення заходу.

 

За інформацією відділу молоді та спорту Оболонської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку