Головна  →  Новини  →  20 листопада 2018

В Оболонському районі розпочалися масштабні навчання рятувальних служб

В Оболонському районі розпочалися масштабні навчання рятувальних служб

Сьогодні, 20 листопада в Оболонському районі м. Києві розпочались масштабні командно-штабні навчання рятувальних служб у разі виникнення надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період. Під час навчань учасники відпрацюють практичні завдання на місцях.

В приміщенні актової зали Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації пройшло засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки району та розгорнуто штаб по ліквідації надзвичайної ситуації пиродного характеру.

Нагадаємо, що в районі відбудеться відпрацювання практичних заходів щодо обмеження на в’їзд (проїзд містом) вантажного транспорту у разі погіршення погодних умов, які супроводжуються сильним снігопадом (пункті пропуску КП напрямок – Вишгород, Овруч). Тут з 12:00 до 13:00 відпрацьовуватимуть обмеження в’їзду вантажного транспорту у місто. А також пройде відпрацювання практичних заходів щодо захисту населення і територій при виникненні надзвичайної ситуації техногенного характеру, пов’язаної з розповсюдженням небезпечної хімічної речовини (аміак) на ПрАТ «Оболонь» відбуватиметься з 14:30 до 16:30. Під час навчання будуть проводитись роботи з ліквідації наслідків НС, пов’язаних з розповсюдженням аміаку. Також, будуть відпрацьовані питання евакуації з елементами тимчасового відселення населення, у тому числі, осіб з інвалідністю.

 

ФОТОАЛЬБОМ

Перейти до спискуВерсiя для друку