Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

В Оболонському районі відбулося засідання Ради директорів промислових підприємств, установ та організацій

Опубліковано 25 квітня 2024 року о 15:17
фото

Днями в приміщенні ТОВ «Почайна центр» під головуванням першого заступника голови Оболонської РДА Олександра Цибульщака відбулося чергове засідання Ради директорів промислових підприємств, установ та організацій Оболонського району міста Києва.

Зі вступним словом до присутніх звернувся голова Ради директорів промислових підприємств, установ та організацій Оболонського району міста Києва Віктор Ліщук. Він доповів про загальну соціально-економічну ситуацію в країні й місті, особливості роботи промислового комплексу Оболонського району в поточному році, а також про початок роботи нової економічної платформи “Зроблено в Україні», яка має стати потужним кроком з боку держави в плані допомоги бізнесу з виходом на нові закордонні ринки та покращенні бізнес-клімату в Україні.

Олександр Цибульщак розповів про стан мобілізаційної роботи та бронювання у зв’язку з прийняттям нового Закону про мобілізацію, а також про особливості їх ведення на об’єктах критичної інфраструктури та критично важливих для галузей підприємств промислового комплексу району. Також він зупинився на необхідності утримання в належному стані укриттів цивільного захисту та їх доступності для населення.

Про стан енергетичної системи міста та перспективи/ризики для роботи промислових підприємств та організацій протягом 2024 року, зокрема, можливе запровадження обмежень щодо енергопостачання для промислових підприємств, розповів менеджер Департаменту з експлуатації розподільчих мереж ПрАТ «ДТЕК Київські електромережі» Володимир Гребеніченко.

Особливої уваги сьогодні набуло питання зовнішнього водопостачання, зокрема, технічного стану пожежних гідрантів, що перебувають на балансі підприємств району та на прилеглих територіях. Це пов’язано з пожежами, що почастішали внаслідок ракетних атак ворога та необхідністю в оперативному доступі до джерел води для негайного гасіння пожеж, що суттєво економить ресурси та в рази скорочує збитки від пожеж. Про це доповів заступник начальника відділу запобігання НС та заходів ЦЗ Оболонського районного управління Головного управління ДСНС України у м. Києві Петро Болдирєв.

Про електронні послуги на порталі Пенсійного фонду України доповіла начальник відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Ірина Крейда.

Головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві Віталій Гриценко розповів про процедуру розслідування нещасних випадків на виробництві та про видачу й обґрунтованість лікарняних листів.

Зважаючи на складну ситуацію в економіці, насамперед для місцевих виробників, було ініційовано звернутися до Київради з проханням про запровадження пільг по платі за землю для підприємств промислового комплексу району.

За інформацією сектору промисловості




Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux