Головна  →  Новини  →  8 вересня 2017

Навчально-методичне заняття з питань цивільного захисту проведено в 25 державній пожежно-рятувальній частині

Навчально-методичне заняття з питань цивільного захисту проведено в 25 державній пожежно-рятувальній частині

8 вересня в актовій залі 25 державної пожежно-рятувальної частини Оболонського РУГУ ДСНС України у місті Києві відділом з питань надзвичайних ситуацій Оболонської райдержадміністрації та районним управлінням ДСНС України проведено навчально-методичне заняття з головами ОСББ, керівниками органів самоорганізації населення та посадовими особами з питань цивільного захисту підприємств, установ та організацій Оболонського району.

Під час заняття  були розглянуті наступні питання:

  1. Стан пожежної безпеки в Оболонському районі міста Києва.
  2. Організація пожежної безпеки на підприємстві, в установі та організації не залежно від форм власності.
  3. Навчання в системі цивільного захисту.
  4. Демонстрація відеофільму по цивільному захисту.

На занятті виступили фахівці Оболонського РУГУ ДСНС України у місті Києві, відділу з питань надзвичайних ситуацій та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності людини.

Наприкінці заняття учасники відвідали Музей історії пожежної техніки та мали можливість побачити перші пожежні автомобілі, дізнатися як розвивалася техніка пожежогасіння за більш ніж сторіччя.

Крім того, в зв’язку з наближенням відзначення Дня працівників цивільного захисту України, представники районної влади разом з громадою поклали квіти до пам’ятника пожежним, які загинули при виконанні службових обов"язків.

 

ФОТОАЛЬБОМ

Перейти до спискуВерсiя для друку