Головна  →  Новини  →  16 серпня 2017

Відбувся міні-ярмарок вакансій

15 серпня 2017 року для оперативного та якісного задоволення потреб у підборі кадрів представниками Оболонського районного центра зайнятості було проведено  міні-ярмарок вакансій. Такий захід став хорошою нагодою для безробітних громадян поспілкуватися безпосередньо з роботодавцем, отримати відповіді на запитання, які їх цікавлять. АТ "Ощадбанк" запрошує на роботу: економіста І категорії, контролера-касира, провідного економіста, завідуючого касою. АТ "Ощадбанк" – це  багаторічний досвід роботи та сформований високий рівень довіри до клієнтів.

Керуючий ТВБВ Авдєєнко Євгенія Миколаївна ознайомила пошукачів роботи з характером, режимом роботи та умовами праці, зосередила увагу присутніх на основних вимогах до працівників, транспортну доступність, а також відповіла на численні запитання претендентів щодо режиму роботи та заробітної плати. Під час зустрічі розмова була змістовною, атмосфера – доброзичливою.

Запрошені пройшли співбесіду з роботодавцем, після якої було домовлено про додаткову зустріч на підприємстві з особами, яких дана робота зацікавила.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку