Головна  →  Новини  →  11 липня 2017

Сьогодні, 11 липня відбудуться позачергові загальні збори Громадської ради при Оболонській РДА

В зв'язку з резонансними подіями на Водогоні, пов'язаними із вирубкою дерев для забудови та супротивом місцевих мешканів, Громадська рада при Оболонській РДА скликає позачергові загальні збори 11 липня о 17.00. Місце зустрічі: Водогін, сквер на вул. Джерельній.

На зборах заплановано обговорити такі питання:

1. Обговорення конфліктної ситуації щодо можливого будівництва багатоповерхівок, вирубки лісу в парково-санітарній зоні м.Києва в Оболонському районі на території селища Водогін та напрацювання рішення.

2. Обговорення питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності виконавців, посібників та замовників, винних у нападі зі стріляниною на місцевих мешканців та незаконній вирубці біля 70шт вікових сосен.

3. Обговорення питання щодо можливого перевищення своїх повноважень співробітниками патрульної поліції із застосуванням вогнепальної зброї.

4. Прийняття загального рішення із зверненням до Оболонської РДА і Київської міської ради та створення ініціативної групи щодо повернення виділених ділянок лісу за часів мера Черновецького в комунальну власність.

5.Різне.

За інформацією

Громадської ради при Оболонській РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку