КМДА Київська міська державна адміністрація


14 березня 2017

Проведено відбіркові змагання чемпіонату міста Києва з сімейного спорту 2017 в Оболонському районі «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Проведено відбіркові змагання чемпіонату міста Києва з сімейного спорту 2017  в Оболонському районі «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

11 березня 2017 року в ТРЦ «Караван» за адресою вул. Лугова, 12 відбулись відбіркові змагання чемпіонату міста Києва з сімейного спорту 2017 Оболонського району «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

Змагання проводились з метою визначення найспортивнішою родини серед сімей-мешканців Оболонського району. Сім’ї взяли участь у спортивних естафетах та  показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння.

За підсумками змагань призові місця та путівки до Суперфіналу вибороли сім’я Миколюк – команда «Вірні друзі», яка посіла І місце і сім’я Гончарук – команда «Укропчик», яка посіла ІІ місце. Бронзовим призером змагань стала сім’я Мальованих – команда «Зубрікі». Переможці змагань представлятимуть Оболонський район у Суперфіналі чемпіонату міста Києва 27 травня 2017 року на Хрещатику.

Вітаємо переможців і всіх учасників змагань!

Висловлюємо щиру подяку ПАТ «Оболонь», ТРЦ «Караван», Асоціації сімейного спорту України за активну участь і благодійну підтримку заходу.

 

ФОТОАЛЬБОМ

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.