КМДА Київська міська державна адміністрація


1 березня 2017

Відбувся семінар-тренінг на тему: «Порядок та умови проведення кампанії декларування громадянами свого майнового стану та доходів, отриманих в 2016 році»

В ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві відбувся черговий семінар-тренінг на тему: «Порядок та умови проведення кампанії декларування громадянами свого майнового стану та доходів, отриманих в 2016 році».

Із вступним словом виступила в.о. начальника Оболонської ДПІ Т.А.Доценко. В своєму виступі посадовець акцентувала увагу присутніх щодо основних аспектів кампанії декларування громадянами свого майнового стану та доходів.

Діючі норми Податкового кодексу України, що регулюють питання річного декларування та новації, які було запроваджено в 2017 році висвітлив в своєї доповіді начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Є.В.Нескородєв.

Начальник відділу адміністрування податків з громадян О.Ф.Корчевний зупинився на питанні щодо основних випадків отримання доходів, за яких платник податків зобов’язаний подати декларацію до контролюючих органів.

Також були розглянуті питання податкової знижки, подання звітності в електронному вигляді та порядок отримання електронного цифрового підпису.

На завершення заходу пристутні платники податків отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.