КМДА Київська міська державна адміністрація


24 лютого 2017

Олександр Цибульщак представив громаді звіт про роботу районної влади у 2016 році

Олександр Цибульщак представив громаді звіт про роботу районної влади у 2016 році

З метою належного інформування громади про підсумки діяльності, забезпечення прозорості та підзвітності райдержадміністрації голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак публічно звітував про роботу районної влади у 2016 році. Презентація звіту відбулась сьогодні о 10.00 в актовій залі Оболонської РДА.

На заході були присутні мешканці району, представники Громадської ради при Оболонській райдержадміністрації, громадських об’єднань, підприємств та організацій району, керівники структурних підрозділів РДА.  

Звітуючи про всі напрями роботи райдержадміністрації, голова зупинявся як на досягненнях району, так і на проблемних питаннях в різних галузях і сферах. Одним з головних досягнень районної влади відзначив тісну співпрацю з громадою, активними та небайдужими мешканцями району, завдяки яким вдалося зрушити з місця вирішення актуальних та проблемних питань, отримати фінансування з міського бюджету на реалізацію багатьох починань.

«Вкотре запрошую до діалогу та об’єднавчих зусиль всі політичні партії та громадські організації, які прагнуть брати участь в суспільно-політичному та соціально-економічному розвитку району. Переконаний, що тільки через порозуміння, спираючись на широку громадську підтримку, сповідуючи патріотизм, ми зможемо побудувати прозорі та гармонійні стосунки між владою та громадою, - зазначив Олександр Цибульщак.

Завершуючи свій звіт, голова району наголосив:  «Ми готові швидко та професійно виконувати запити громадян і влади, готові іти на зустріч людям розуміючи, що це єдиновірний шлях для досягнення успіхів і реалізацій майбутніх планів».

Після презентації звіту, голова Оболонської райдержадміністрації відповів на запитання присутніх щодо діяльності районної держадміністрації, вирішення проблемних питань життєдіяльності Оболонського району та планів на майбутнє.

Відео звіту

ФОТОАЛЬБОМ

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.