КМДА Київська міська державна адміністрація


25 листопада 2016

Рятувальники провели профілактичний рейд в багатоповерхівці Оболонського району

24 листопада рятувальники Оболонського району столиці спільно з  працівниками обслуговуючої організації ТОВ “Сучасний дім” організували та провели профілактичний рейд з мешканцями квартир однієї із багатоповерхівок Оболонського району щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті, безпечної експлуатації опалювального обладнання та електричних приладів у зимовий період.

Система електромережі більшості житлових будинків не передбачена щодо збільшення громадянами використання електричних приладів, адже основна частка із них збудована в другій половині минулого століття. Усі ці фактори впливають на перевантаження електромережі, що в свою чергу призводить не лише до короткого замкнення, а й до пожежі.

Рятувальники поспілкувались із громадянами та нагадали їм про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Проводячи профілактичну роботу, громадян попередили, що небезпечно залишати маленьких дітлахів вдома або в кімнаті без нагляду, адже малеча може не усвідомлювати небезпеку від забав із сірниками, свічками або запальничками.

Під час бесіди кожному мешканцю були надані тематичні листівки, які містять правила безпечного поводження та корисні поради, виконання яких допоможе уникнути лиха. Також, рятувальники нагадували як потрібно діяти у разі виявлення пожежі.

 

Оболонське РУ ДСНС України в м Києві

 

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.