КМДА Київська міська державна адміністрація


24 листопада 2016

Відбулося чергове засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками АТО

23 листопада  відбулося чергове засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками антитерористичної операції, та  сім’ями, переміщеними з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції.

Засідання проводила заступник голови комісії, начальник управління праці та соціального захисту населення  Клебанова О.Б .яка доповіла про список бійців, мешканців Оболонського району, що були поранені в зоні проведення антитерористичної операції та допомогу, яка їм була надана станом  на 23.11.2016 року.

Також, повідомила, що станом на 23.11.2016 року в Оболонському районі проживають 65 поранених учасника АТО та 31 родина загиблих, які брали участь в антитерористичній операції.

489 учасникам АТО, яким встановлено статус учасника бойових дій, надаються пільги відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

731учасник АТО отримує щомісячну адресну матеріальну допомогу для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

Отримали санітарно-курортне лікування 18 учасників АТО, в управлінні праці перебуває на обліку для забезпечення санітарно-курортним лікуванням 57 учасників бойових дій та 2 інваліда війни. Направлено на психологічну реабілітацію  35учасників АТО.

Комісія розглянула заяви про матеріальну допомогу 16 осіб, переміщених з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №535 від 01.10.2014 року.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.