Головна  →  Новини  →  18 листопада 2016

Запрошуємо взяти участь в урочистих заходах з нагоди Дня Гідності та Свободи

Запрошуємо взяти участь в урочистих заходах з нагоди Дня Гідності та Свободи

21 листопада Україна відзначатиме День Гідності та Свободи. Метою запровадження пам’ятної дати стало донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

В цей день о 9.00 в Оболонському районі відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та урочисте вручення відзнак Головнокомандувача Збройних Сил України – спеціального нагрудного знаку «Учасник АТО».

В урочистостях візьмуть участь: голова та представники Оболонської райдержадміністрації, громадські активісти, учасники АТО, рідні та близькі загиблих, мешканці району.

Запрошуємо всіх небайдужих долучитись до відзначення Дня Гідності та Свободи, вшанувати пам'ять  загиблих оболонців – Героїв Небесної Сотні, які відстоювали наше право на свободу та незалежність, та покласти квіти до встановленого в Оболонському районі на їх честь пам’ятного знаку біля Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Тимошенка, 16).

Слава Україні! Героям Слава!

Перейти до спискуВерсiя для друку