Головна  →  Новини  →  14 листопада 2016

Заключний гала-концерт «Шлях до зірок» XXV Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді «Повір у себе»

Заключний гала-концерт «Шлях до зірок» XXV Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді «Повір у себе»

10 листопада 2016 року в актовій залі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації відбувся заключний гала-концерт «Шлях до зірок» ювілейного XXV Київського міського фестивалю творчості дітей та молоді «Повір у себе». Організували дійство Оболонський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Центром соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі та за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Оболонської РДА.

Голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Леонідович Цибульщак привітав учасників, їх батьків та гостей фестивалю, а також вручив подяки спеціалістам Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Центру соціально-психологічної реабілітації.

Гала-концерт з піснею «Надія» відкрив вокальний дитячий колектив «Камертон» підліткового клубу «Супутник» і запросив усіх у захоплюючу подорож по океану дитячих та юнацьких мрій.

Справжнім сюрпризом для всіх присутніх став виступ гостя нашого фестивалю Михайла Писанко – студента Київського вищого музичного училища ім. Глієра, учасника проекту «Голос діти».

Також організатори заходу пригадали, як проводився найперший фестиваль творчості дітей та молоді з інвалідністю в Оболонському районі, який проходив не у святковій залі, а на свіжому повітрі у мальовничій місцевості нашого району озері Міністерському.

На жаль на фестиваль не змогла приїхати людина, яка стояла у витоків соціальної роботи в Україні, перший директор Оболонського, а тоді ще Мінського, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з інвалідностю Оксана Миколаївна Добровольська, але вона передала всім учасникам фестивалю, їх батькам, колегам та гостям вітальне відеозвернення та подарунок від Київського Палацу дітей та юнацтва – картину-мозаїку.

Кожен лауреат отримав диплом, кубок та подарунки, а переможці будуть пробувати свої сили вже на міському фестивалі.

Вітаємо учасників та переможців фестивалю і бажаємо подальших успіхів та звершень.

 

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку