Головна  →  Новини  →  9 листопада 2016

Шановні працівники культури!

Шановні працівники культури!

"Ніщо так не об'єднує націю, як культура"

Ю.Богуцький

 

Шановні працівники культури!

 

Сердечно вітаю з професійним святом, Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва, всіх, хто присвятив себе благородній справі - зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу!

Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту і автентичність, нараз займає гідне місце у контексті світової культури.

Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Багата талантами наша земля - українці володіють вагомим творчим потенціалом, самовіданна праця на мистецькій ниві вражає своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю репертуару, невичерпною енергією.

Не менш символічним сьогодні є той факт, що відповідно до Указу Президента № 1209/2013 від 30 грудня 2013 року всі працівники культури та майстри народного мистецтва відзначають своє професійне свято разом із Днем української писемності та мови.

Високо ціную Ваш вагомий внесок у розвиток національної культури, столиці, району. Без Вашої підтримки та розуміння, без Вашого доброго серця, ініціативності та креативності неможливі добрі зміни у нашому суспільному житті.

Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії та мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. 

Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях !

 

 

З повагою

Голова Оболонської районної

в місті Києві державної адміністрації         Олександр Цибульщак

 

Перейти до спискуВерсiя для друку