Головна  →  Новини  →  16 вересня 2013

У приватних спорткомплексах запрацюють міські соціальні програми

У приватних спорткомплексах запрацюють міські соціальні програми

Міська влада ініціювала запровадження соціальних проектів у приватних спорткомплексах. Співпраця з соціально відповідальними спортивними закладами допоможе залучити більше киян до фізичної культури та здорового способу життя. Про це повідомив голова КМДА Олександр Попов під час робочого візиту до Палацу спорту мережі закладів «Sport life» на проспекті В. Маяковського, 46.

«Прекрасний палац спорту. Звичайно одного такого замало для масиву Троєщина, проте зараз тут представлено багато активностей: басейни, майданчики для ігрових видів спорту. Ще рік назад тут були бої місцевого масштабу щодо будівництва багатоповерхівки, у яких перемогли мешканці і в результаті перемовин тут побудовано саме заклад для надання спортивних і оздоровчих послуг», – зазначив Олександр Попов.

У рамках візиту Олександр Попов оглянув нещодавно відкритий Палац спорту. Керівництво міста та мережі спорт-клубів обговорили можливості тісної співпраці. У рамках майбутнього соціального проекту на базі спорткомплексів «Sport life» безкоштовно зможуть займатися окремі категорії киян. Передусім йдеться про можливості для юних киян: учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл столиці, дітей з інвалідністю та сиріт, вихованців дитячих будинків сімейного типу. Також у форматі державно-приватного партнерства реалізовуватимуть і програму з навчання плаванню. У перспективі планують і спеціальні програми для дорослих киян соціально вразливих категорій.

«Однією з основних вимог міста, ще до початку будівництва комплексу, була наявність соціальної складової. І ми досягли порозуміння з власниками цього об’єкту. Наразі вже напрацьовані відповідні проекти програм, які спрямовані на надання послуг соціально вразливим категоріям населення. Працюючи над розбудовою спортивної інфраструктури міста, ми вітаємо приватні ініціативи та успішно співпрацюємо. Крім того, активно працюємо на виконанням завдань Президента України щодо всебічного розвитку кожної дитини», – зазначив Олександр Попов.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку