Головна  →  Оголошення  →  23 серпня 2016

Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини інформує

Відповідно до Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури” від 28 січня 2016 року  № 955-VIII до складу комісії з конкурсного відбору кандидата на посаду директора Централізованої бібліотечної системи Оболонського району м. Києва включаються три представники громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування.

Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації інформує про початок прийому пропозицій від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування для включення до персонального складу конкурсної комісії з обрання директора Централізованої бібліотечної системи Оболонського району м. Києва.

Членами конкурсної комісії можуть бути:

  • незалежні фахівці у сфері культури, публічного або бізнес-адміністрування;
  • члени професійних, творчих спілок, об’єднань, асоціацій, організацій у сфері культури, зареєстрованих відповідно до закону;
  • члени міжнародних об’єднань, асоціацій, організацій у сферах культури.  

Членом конкурсної комісії не може бути особа, яка:

  • за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;
  • має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або  не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;
  • є близькою особою або членом сім’ї учасника конкурсу чи органу управління;
  • є членом трудового колективу закладу культури.

Відбір кандидатур для включення до складу конкурсної комісії від громадських організацій здійснюється шляхом жеребкування.

Для участі у жеребкуванні громадська організація подає управлінню культури, туризму та охорони культурної спадщини Оболонської районної    в місті Києві державної адміністрації до 16 вересня 2016 року:

  • лист у довільній формі, підписаний керівником громадської організації, із зазначенням трьох кандидатур, які рекомендуються для включення до складу конкурсної комісії.
  • до листа додаються заява та анкета, за формами наведеними у додатку 1 та 2 до Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, затвердженого наказом Міністерства культури України від 31 травня 2016 року № 380.

Зазначені документи приймаються в управлінні культури, туризму та охорони культурної спадщини Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, за адресою: м. Київ, просп. Оболонський, 16. Відповідальна особа – Рибалко Марина Сергіївна, контактний телефон: (044) 426-78-10, 426-78-11. 

 
Подані пропозиції розглядаються управлінням культури, туризму та охорони культурної спадщини Оболонської районної в місті Києві державної адміністраціїпротягом 16-19 вересня 2016 року.

Жеребкування буде проведено 21 вересня 2016 року в приміщенні управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: м. Київ, просп. Оболонський, 16.

Перейти до спискуВерсiя для друку