Головна  →  Новини  →  1 вересня 2016

Привітання голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Цибульщака з Днем знань

Привітання голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Цибульщака з Днем знань

Дорогі школярі!

Шановні вчителі та батьки!

 

 1 вересня – особливий день для кожного з нас, адже немає людини, яка б не переживала ці зворушливі хвилини, коли звучить шкільний дзвоник і сповіщає про початок нового навчального року і нового етапу у житті кожного школяра.

Для першачків – це безліч відкриттів: перший підручник, перший вчитель, шкільні друзі, перші маленькі перемоги і поразки. Для учнів інших класів – це набуття нових знань, а для старшокласників - початок фінішної прямої, яку необхідно пройти з гідністю, аби накопичених за шкільні роки знань вистачило для самореалізації в самостійному дорослому житті. Тож бажаю всім вам бути допитливими, активними, не боятися труднощів та вірити у власні сили.

А помічниками та мудрими наставниками, вірними друзями і порадниками на тернистому шляху пізнання завжди є педагоги.     Дорогі вчителі! Ви щоденно віддаєте свої знання і тепло сердець, допомагаєте здійснюватись дитячим мріям та досягати успіхів.

Ви навчаєте і виховуєте юних українців у дусі любові до рідної Батьківщини, що дуже важливо сьогодні, коли наша країна у стані війни, а слова Мир та Незалежність набули особливої цінності. Завдяки вам та небайдужим серцям ваших учнів наші воїни, перебуваючи на передовій, регулярно отримують теплі дитячі листи, зворушливі малюнки та зроблені власноруч сувеніри. Це неоціненний вклад у Перемогу, адже ви сповнюєте надією та силою наших бійців, наближаєте мир на рідній землі, виховуєте покоління справжніх патріотів.

Вітаю усіх із Днем знань! Вчителям бажаю натхнення, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві, учням – задоволення від навчання, перемог у конкурсах та олімпіадах, а батькам – щоденного відчуття гордості за своїх дітей.

Зі святом!

 

 

З повагою

Голова Оболонської районної

в місті Києві державної адміністрації                                   О.Цибульщак

Перейти до спискуВерсiя для друку