Головна  →  Новини  →  8 серпня 2016

Представники Київського міського відділення НОК України привітали з ювілеєм професіонала у своїй справі

Представники Київського міського відділення НОК України привітали з ювілеєм професіонала у своїй справі

Представники Київського міського відділення НОК України Сергій Тимофєєв та Наталія Рибальченко привітали з ювілеєм професіонала у своїй справі, гарну людину та надійного співорганізатора багатьох заходів, що проводить відділення в Оболонському районі - начальника відділу виховної та позашкільної роботи Леоніда Леонідовича Остапця.

Під час наради, за участю начальника управління освіти Оболонського району міста Києва Вахнюк Наталії Миколаївни та методистів району, член виконкому КМВ НОК України Сергій Тимофєєв вручив ювіляру подяку від імені олімпійської родини міста Києва за пропаганду здорового способу життя та підтримку олімпійського руху.

Завдяки високій кваліфікації та небайдужості працівників Управління освіти та науки Оболонської райдержадміністрації, діти району постійно беруть участь в олімпійських уроках та Іграх юних олімпійців. Останній захід є наймасовішим в усьому Києві. Завдяки спільній співпраці між Київським міським відділення НОК України та районним Управлінням освіти було реалізовано безліч спортивних заходів. Оболонський район був кращим з кількості та якості проведення Олімпійських уроків у 2013 році.

Київське міське відділення бажає Вам, Леоніде Леонідовичу, бути завжди в гарному настрої, міцного здоров’я, творчого натхнення та реалізації найзаповітніших мрій і бажань.

 

 

 

http://kiev-noc.org.ua/novyny/vitajemo-2.html

http://tymofieiev.org.ua/gromads-ka-diyal-nist/sergij-timofyeyev-privitav-nachal-nika-viddilu-vihovnoyi-ta-pozashkil-noyi-roboti-obolons-kogo-ruo-ostaptsya-leonida.html

 

Перейти до спискуВерсiя для друку