Головна  →  Новини  →  30 червня 2016

Перший Міжнародний симпозіум дерев’яної скульптури «Відродження»

Перший Міжнародний симпозіум дерев’яної скульптури «Відродження»

Напередодні відзначення 20-ї річниці Конституції України, 26 червня 2016 року у парку відпочинку Пуща-Водиця Оболонського району міста Києва відбулося урочисте закриття Першого Міжнародного симпозіуму дерев’яної скульптури «Відродження», організаторами якого виступили  громадська організація «Наша Пуща-Водиця» та Київський державний інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну ім. Михайла Бойчука.

До Пуща-Водиці з’їхалися майстри – скульптори з різних регіонів України та близького зарубіжжя, щоб продемонструвати своє мистецтво, втілити в життя свої задуми на тему відродження.

Відомі митці зі Львова, Долини, Києва, Казахстану – Людмила Мисько, Юрій Мисько, Богдан Фреїв, Василь Шевчук, Хамітбій Кульчаев, Микола Лампека, Іван Гупік, Віктор Рябчуквпродовж 10 днів працювали над скульптурами у парку та спілкувалися з гостями. Виготовлені дерев’яні скульптури, справжні витвори мистецтва, прикрасять паркову зону Пуща- Водиці, як зразки сучасного мистецтва світового рівня, що не тільки підвищить туристичну привабливість місцевості, але й послужить вихованню художнього смаку та знайомству місцевих мешканців і гостей з тенденціями сучасного світового мистецтва.

Вітаючи учасників та гостей Першого Міжнародного симпозіуму дерев’яної скульптури «Відродження», виконуючий обов’язки голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Роман Лелюк, наголосив, що районна влада прикладає максимум зусиль для створення сприятливих умов для організації дозвілля, відпочинку киян та гостей міста, відродження і збереження парків, паркового мистецтва, перетворюючи їх на справжній оазис краси і комфорту.

На завершення Роман Валерійович подякував учасникам та організаторам симпозіуму і вручив Подяки голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

 

ФОТОАЛЬБОМ

Перейти до спискуВерсiя для друку