КМДА Київська міська державна адміністрація


11 травня 2016

Відбулись ІІІ «Спортивні ігри юних олімпійців»

Відбулись ІІІ «Спортивні ігри юних олімпійців»

11 травня 2016 року на міжшкільному стадіоні гімназії №143 та СЗШ №231 міста Києва відбулись ІІІ «Спортивні ігри юних олімпійців».

Організатором змагань виступила Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація за підтримки Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України та Київського університету імені Бориса Грінченка.

Метою заходу є залучення дітей та учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, забезпечення рівня рухової активності учнів, популяризації ідей та принципів олімпійського руху в місті Києві, виявлення молоді яка досягла найкращих результатів з фізичної підготовки.

У іграх взяли участь 600 школярів з 24 загальноосвітніх навчальних закладів  Оболонського району Києва. Змагання проходили по таким видам спорту: вуличний баскетбол (3*3), міні-футбол, шахи, спортивне багатоборство (біг60 метрів, підйом тулуба з положення «лежачи на спині» (прес), стрибки в довжину з місця, стрибки на скакалці), веселі старти (комплексна естафета). Змагання проводяться серед юнаків та дівчат окремо, а також командна та особиста першість у кожному виді програми.

 У загальнокомандному заліку переможцем стала команда учнів ЗНЗ № 8. Друге місце виборола команда учнів ЗНЗ № 240. Бронзовим призером замагань стала команда учнів СЗШ № 170.

Привітати учасників змагань завітали голова Оболонської районної адміністрації Олександр Цибульщак, член виконавчого комітету Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України Сергій Тимофєєв, радник ректора Київського університету імені Бориса Грінченка Андрій Боляк.

Переможців та призерів змагань нагороджено кубками, медалями, дипломами Оболонської райдержадміністрації та ціннми призами і дипломами Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.