КМДА Київська міська державна адміністрація


5 травня 2016

В Оболонському районі розпочались урочистості з нагоди Дня пам'яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

В Оболонському районі розпочались урочистості з нагоди  Дня пам'яті та примирення і  Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Так, 5 травня 2016 року на території Пуща-Водицького кладовища, біля Меморіального комплексу воїнам, що загинули в 1941-1945 роках, відбувся  мітинг пам’яті. Ветерани Другої світової війни разом з  представниками районної влади та учасниками заходу вшанували пам'ять тих, хто ціною власного життя дарували мирне сьогодення.

З вітальними словами до ветеранів та громадськості звернулися голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак, військовий комісар Оболонського районного у м. Києві військового комісаріату, полковник Збройних Сил України Вадим Слєпко та від імені учасників бойових дій Валентин Артеменко.

Зокрема,  Олександр Цибульщак подякував ветеранам за мужність та  героїзм, витримку і самовідданість, активну громадську позицію та патріотичне виховання підростаючого покоління. Побажав здоров'я, довголіття, щастя та благополуччя в родинах. 

Цього ж дня, голова Оболонської райдержадміністрації  з представниками Київської міської державної адміністрації  привітали  ветеранів, які знаходяться на лікуванні у Київському шпиталі інвалідів війни, що у Пущі-Водиці.  Зі сцени зали прозвучали слова глибокої поваги та вдячності від заступника голови Київської міської держадміністрації Миколи Поворозника, керівників громадських організацій ветеранів та інвалідів війни та інших почесних гостей (ФОТО).

Голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак традиційно вручив подарунки від районної влади, а саме комплекти постільної білизни.

По завершенню офіційної частини урочистостей відбувся святковий концерт.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.