Головна  →  Новини  →  17 вересня 2013

30 вересня у столиці стартує осінній місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста

З 30 вересня у столиці стартує осінній місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов з метою поліпшення рівня благоустрою, санітарного та технічного стану об’єктів міської інфраструктури, забезпечення готовності міського господарства до експлуатації в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

Крім того, проведення осіннього місячника підсилить відповідальність керівників житлово-комунальних служб районів та міста за виконанням обсягів робіт згідно з цільовими загальноміськими програмами. Заплановані заходи також сприятимуть реалізації ініціатив Президента України щодо забезпечення якісних умов життя громадян. Триватиме місячник з благоустрою до 31 жовтня 2013 року.

Уже затверджено склад комісії з керівників профільних департаментів та комунальних підприємств, а також перших заступників райдержадміністрацій. Очолить комісію з проведення осіннього місячника перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Першевиїзне засідання відбудеться 2 жовтня, комісія інспектуватиме Солом’янський та Святошинський райони. Територію Голосіївського та Дарницького району комісія об’їде 9 жовтня. Дніпровський та Деснянський райони звітуватимуть про виконані роботи 16 жовтня, Оболонський та Подільський райони – 23 жовтня. Останніми перевірятимуть Шевченківський та Печерський райони – 30 жовтня. Підсумкове засідання заплановано на 14 листопада.

 ПАТ «Київенерго» терміном до 30 вересня повинно надати Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища графік відновлення благоустрою після проведення аварійних робіт на інженерних мережах в районах міста на жовтень 2013 року.

Комунальна корпорація «Київавтодор» визначить адресний перелік робіт з відновлення твердого покриття доріг та тротуарів і до 27 вересня надасть відповідному департаменту, а комунальне об’єднання  «Київзеленбуд» визначиться з планом робіт щодо відновлення столичних парків, скверів, газонів та інших об’єктів зеленого господарства.

Більше того, Департамент транспортної інфраструктури надасть графік робіт із санітарно-технічного відновлення зупинок громадського транспорту та маршрутних таксі станцій метрополітену.

Під час осіннього місячнику районні служби відновлять тверде покриття доріг та тротуарів, здійснять роботи з озеленення, забезпечать зовнішнє освітлення та виконають низку інших заходів, спрямованих на покращення технічного і санітарного стану територій, а також поліпшення комфортності мешкання жителів та гостей Києва.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку