КМДА Київська міська державна адміністрація


15 квітня 2016

Відбулось чергове засідання Правління Громадської ради при Оболонській РДА

14.04.2016 відбулось засідання Правління Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації.

На порядок денний засідання було винесено ряд питань, зокрема:

- необхідність проведення ремонту дороги від вул. Кондратюка до ДНЗ №198, в якому на підставі договору оренди розміщено реабілітаційний центр ТОВ «Відродження АРС», що опікується інвалідами-спинальниками, зокрема пораненими учасниками АТО;

- вивчення питання можливості виникнення протистояння між забудовниками та представниками громади на території району;

- вплив на здоров’я громадян телекомунікаційного обладнання, встановлення якого заплановано поблизу житлових будинків;

- участь громади району, в тому числі інститутів громадянського суспільства, представлених у Громадській раді, у суботниках з прибирання та озеленення території району;

- вивчення питання щодо створення громадських (піклувальних) рад по контролю за установами в яких перебувають особи з розумовою відсталістю та психічними розладами.

Особливе занепокоєння членів Громадської ради викликало питання можливих конфліктів між місцевими мешканцями та забудовниками при проведенні будівельних робіт в житлових районах. За результатами обговорення вирішено направити запит до Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у м.Києві з метою отримання інформації щодо надання дозволів на виконання будівельних робіт. Отримавши відповідь, Громадська рада поінформує громаду, аби вивчити думку місцевих мешканців щодо забудови та попередити можливі конфліктні ситуації.

За результатами обговорення  питання щодо впливу на здоров’я громадян телекомунікаційного обладнання поблизу житлових будинків було вирішено вивчити громадську думку з даного питання, у зв’язку з чим представники Громадської ради візьмуть участь в громадських слуханнях з даного питання.

Члени правління також підтримали пропозицію щодо активної участі в суботниках в ході весняного двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану району.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.