Головна  →  Новини  →  4 квітня 2016

На маленьких учасників розроблення стратегії розвитку Оболоні 1 квітня очікував сюрприз

На маленьких учасників розроблення стратегії розвитку Оболоні 1 квітня очікував сюрприз

Протягом січня - лютого 2016 року школярі Оболонського району брали участь у розробці стратегії розвитку Оболонського району. Робоча група активістів на чолі з головою ГО «Парк Наталка» Наталією Чорногуб поставила перед дітлахами завдання - намалювати своє бачення Оболоні в майбутньому. Результатом залучення дітей до творчого процесу була величезна кількість цікавих, змістовних малюнків. Тож працюючи над розробкою Стратегії, дитячий погляд на майбутнє було враховано.

А 1 квітня для цих талановитих дітей – учасників розроблення стратегії - було організовано екскурсію до Оболонської райдержадміністрації з подальшою цікавою програмою.

Зустрічав маленьких відвідувачів голова Оболонської РДА Олександр Цибульщак та керівник апарату Петро Совенко. Спочатку школярам продемонстрували роботу Центру надання адміністративних послуг, який розташований на І поверсі адмінбудівлі, а потім запросили до великої актової зали, де зазвичай відбуваються різноманітні наради, засідання Колегії РДА, урочисті заходи тощо. Дітлахи із задоволенням зайняли місця в залі, а найактивніші - в президії. Голова, спілкуючись із школярами, відповідав на їхні запитання, тематика яких була різноманітною: стан доріг, пропозиції до шкільної програми, організація факультативів та інше. Виступаючи з трибуни, діти ділились враженнями та своїми думками. Завітавши ще до однієї кімнати для круглих столів та засідань, дітвора засипала запитаннями керівника апарату Оболонської РДА Петра Совенка.

Далі за програмою цього незвичного дня – висаджували тюльпани біля пам’ятника воїнам Другої світової війни, а потім на спеціальному автобусі відправились до кінотеатру «Кадр». Насолодившись смаколиками, які чекали на дітей у кінотеатрі, переглянули мультфільм.

Як зазначила Наталія Чорногуб, на даному етапі співпраця з дітьми не завершується: надалі планується підготувати маніфест - пропозиції дітей для співпраці та реалізаціїї іх ідей та талантів.

ФОТОАЛЬБОМ

Перейти до спискуВерсiя для друку