КМДА Київська міська державна адміністрація


17 березня 2016

Відбулося чергове засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками АТО

16 березня відбулося чергове засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками антитерористичної операції, та  сім’ями, переміщеними з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції.

Засідання проводив Голова Міжвідомчої координаційної комісії Совенко П.О., керівник апарату Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Заступник голови комісії, начальник управління праці та соціального захисту населення  Клебанова О.Б. доповіла .  про список бійців, мешканців Оболонського району, що були поранені в зоні проведення антитерористичної операції та допомогу, яка їм була надана станом  на 16.03.2016 року.

Також, повідомила, що станом на 15.03.2016 року в Оболонському районі перебуває на обліку 1496 – учасників АТО, загиблих – 22 особи та поранених – 190 осіб. Управлінням праці та соціального захисту населення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації учасникам АТО надано: 16 путівок на санітарно-курортне лікування, 18 путівок на проходження психологічної реабілітації.

Комісія розглянула заяви про матеріальну допомогу 27 осіб, переміщених з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №535 від 01.10.2014 року.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.