Головна  →  Оголошення  →  9 березня 2016

Запрошуємо до парку "Пуща-Водиця" на свято Масляної!

Масляна "Традиції" - "Єднання в традиціях"

В неділю, 13 березня, у парку "Пуща-Водиця", м. Київ, Оболонський р-н, Пуща-Водиця, вул. Червонофлотська 28, відбудеться народне гуляння Масляна "Традиції".

ГО "Наша Пуща-Водиця" за підтримки Оболонської райдержадміністрації організовує свято з метою відродження українських традицій та збереження історико-культурної спадщини, а також для єднання громади та активізації культурних і мистецьких осередків, заради формування думки про єдність.

В межах розважального заходу враховано всі традиції саме святкування Масляної в Україні. Це і страви, і пізнавальні майстер-класи, і ярмарок рукоділля, і театралізоване дійство, в якому обіграні сценки з життя давніх часів, такі як в'язання колодки.

У постанові братимуть участь фольклорні колективи "Дивина" та "Пущаночка". Вчителі зі шкіл Пущі-Водиці проводитимуть ігри та майстер-класи. Під час гуляння справжній козак пригощатиме Вас традиційними ставами, також можна буде покататися на конях. Однією з родзинок свята є гість письменник Сашко Лірник з авторськими казками. До програми долучено багато переселенців зі сходу, які є патріотами своєї країни.

Програма:
12:00 Ярмарок рукоділля, майстер-класи та традиційні ігри.
14:00 Казки Сашко Лірника.
15:00 Театралізоване дійство з піснями, сюрпризами та вогняним шоу.
Свято триватиме приблизно до 19-ої години.

Організатором виступає ГО "Наша Пуща-Водиця".


Щиро запрошуємо Вас!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку