КМДА Київська міська державна адміністрація


4 березня 2016

Спортивне свято «Країна козацьких забав»

Школа - це "другий дім", і завдання педагогів полягає в тому, щоб зробити цей "другий дім" затишним та теплим, щоб діти йшли туди  з бажанням, а не тому, що " так потрібно".

Велике значення має позакласна робота і одна із її складових - організація та проведення спортивних свят.

У спеціалізованій школі-інтернаті №25 відбулося спортивне свято під назвою: «Країна козацьких забав». Вперше за останні п'ять років учасниками спортивного дійства стали не лише вихованці школи-інтернату № 25, а також учні санаторної  школи-інтернату № 21. Під час спортивних естафет свою майстерність, мужність, витримку та кмітливість демонстрували учні 3-4 -их класів.

Свято розпочалося із привітання гостей та глядачів. Ведучі щиро побажали успіхів усім учасникам змагань. У змаганнях брали участь: команда 21 інтернату - «Козачки» та команда 25 інтернату - «Джури».

Весело, з азартом проходили змагання. Обидві команди показали знання, вміння та навички, які отримали на уроках фізичного виховання та в позаурочний час, а прагненням до перемоги довели, що вони справжні козаки.

В перервах між естафетами дівчатка 25 інтернату танцювальними номерами підтримували дух команд, додавали їм енергії. Активними були і вболівальники.

І хоч у змаганнях завжди має бути переможець, у цих змаганнях же за підсумками журі перемогла ДРУЖБА!!! Всім учасникам команд були вручені грамоти та солодощі.

За організацію та проведення свята відповідали вихователь та керівник гуртка «Олімп» І.В. Бальва, вчитель фізичної культури Орліченко О.В., керівник танцювального гуртка «Барвінок» Р.О. Сидоришина.

 

1
2
3
6
9
10
11



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.