Головна  →  Новини  →  3 березня 2016

Сьогодні нашому улюбленому району виповнюється 41 рік

Сьогодні нашому улюбленому району виповнюється 41 рік

На правому березі, в північній частині Києва, з одного боку оповитий лісами Пущі-Водиці, помережений озерами, на древній, сповненій особливого магнетизму землі, росте і розвивається один з молодих і найбільших районів столиці України – Оболонський. Саме сьогодні, нашому улюбленому району виповнюється 41 рік.

За останні десятиліття ця оповита легендами земля, де живуть і працюють добрі та завзяті люди, перетворилася їхніми стараннями в сучасний, динамічний район з самодостатньою інфраструктурою. З часу розбудови незалежної української держави, Оболонському району, одному з перших в столиці, вдалося опанувати нові економічні закони, завдяки чому він став визнаним лідером у багатьох сферах міського життя. До складу району, крім його найбільшої частини - Оболоні, увійшли прилеглі до неї Куренівка, Пріорка, Пуща-Водиця, які за свою багатовікову історію не раз ставали свідками подій, що навіки вкарбовані в літопис України. 

Коли на Оболоні почали зводити перші житлові будинки, мало хто передбачав, що згодом Оболонський район стане одним з найкрасивіших в столиці. А Оболонська набережна, сквери та парки, оновлені площі стають улюбленими місцями відпочинку не тільки оболонців, а й жителів інших районів.

Не зупиняючись на досягнутому, район дивиться у майбутнє, шукає надійних партнерів  для подальшої співпраці та здійснення масштабних задумів заради того, щоб нашим батькам було тут затишно і спокійно, а діти і молодь змогли розкрити свій потенціал на рідній землі.

...У Оболоні, як і в нашої молодої держави, все ще попереду...

 

ІСТОРИЧНА ДОВІДКА ПРО РАЙОН

Перейти до спискуВерсiя для друку