КМДА Київська міська державна адміністрація


29 лютого 2016

Відкритий урок математики для учнів та батьків за програмою проекту «Інтелект України» відбувся у СШ №194 «Перспектива»

Відкритий урок математики для учнів та батьків за програмою проекту «Інтелект України» відбувся у СШ №194 «Перспектива»

У 1-В класі спеціалізованої школи № 194 «Перспектива» для учнів та батьків був проведений урок математики за програмою науково-педагогічного проекту «Інтелект України».

Протягом уроку кипіла напружена робота. Діти разом зі своєю вчителькою Пашковою Оленою Іванівною захоплено розселяли у числові будиночки числа, допомагали казковим коротулькам утворювати попереднє і наступне число, ставити двоцифрові числа в порядку зростання, обчислювати вирази. Першокласники рятували математичні висловлювання від Жука-словоїда, складали і розв'язували задачі. Кожне завдання спонукало дітей проявляти наполегливість, кмітливість, уважність, уміння пояснювати свою думку.

Батьки першокласників побачили, що діти навчились організовано розпочинати роботу, працювати в команді, вправно виконувати завдання і перевіряти правильність його виконання. Під час хвилинок відпочинку в ході уроку діти співали, танцювали, зачаровано слухали спів дельфінів. Радістю пізнання і успіху протягом усіх 35 хвилин уроку горіли очі кожної дитини. Щасливі діти, батьки, вчителька. До нових звершень, дорогі першокласники!

1-1
1-5
1-3
1-4
1-6
 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.