Головна  →  Оголошення  →  11 лютого 2016

Учні та освітяни Оболонського району м. Києва запрошують на свято досліджень та пізнань

17 лютого 2016 року о 14:00 в приміщенні Центру науково-технічної творчості молоді «Сфера»  (пр. Героїв Сталінграду, 18) відбудеться виставка науково-дослідних проектів учнівської молоді та освітян району «Ярмарок ідей на Оболоні». Це - свято юних науковців Оболоні та їхніх наставників.

 На Ярмарку будуть представлені наукові ідеї школярів та педагогічних працівників Оболоні, які вже сьогодні можуть допомогти в різноманітних життєвих ситуаціях: у побуті, в організації навчання, у стосунках з оточуючим світом… Учасники свята щедро поділяться своїми ідеями облаштування школи майбутнього і сьогодення, розкриють секрети свого хобі, подарують захоплюючий світ краси і натхнення, створений власними руками. Не обійдеться і без подарунків та нагороджень, адже на свято завітає очільник Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Цибульщак О.Л., який піклується освітянськими проблемами району не на словах, а на ділі.

 Тож, якщо вам, вашим дітям, внукам до вподоби мріяти, пізнавати світ, змінювати його на краще силою власного розуму і таланту, –  запрошуємо вас взяти участь у цій захоплюючій та пізнавальній події разом.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку