КМДА Київська міська державна адміністрація


11 вересня 2013

Здоровий спосіб життя, фізичну культуру та спорт популяризуватимуть через інтернет

 

Для популяризації спортивна громадськість столиці використовуватиме інноваційні методи. З цією метою у Києві створять інтерактивну інтернет-карту «Київ спортивний». Запропоновану ініціативу підтримали професійні спортсмени та керівництво міста під час засідання Координаційної ради з питань фізичної культури і спорту КМДА.

Так, інтернет-мапа міститиме актуальну інформацію про місце розташування об’єктів інфраструктури, їхній технічний стан, приналежність до видів спорту, а також статус: комунальна чи приватна власність. Крім того, майбутній навігатор повідомлятиме інтернет-користувачам про столичні спортивно-масові заходи та активності.

Основою майбутнього інформаційного ресурсу стануть результати проведеного моніторингу наявного стану, перспектив розвитку та паспортизацію усіх об’єктів спортивної інфраструктури. Тож користуватися відповідною програмою мешканці міста зможуть навесні 2014року.

«Спорт, як будь-яка галузь життєдіяльності сучасного міста, потребує інноваційних підходів. Наразі для переважної більшості підлітків та молоді інформаційним першоджерелом є саме інтернет. Тож, ми спробуємо популяризувати здоровий спосіб життя, рух фізичної культури та спорту і у всесвітній мережі, шляхом створення інтернет-мапи «Київ спортивний». Спортивна громадськість продовжить пошук новацій з метою всебічного розвитку кожної дитини на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», – зазначив заступник директора департаменту – начальник управління сім’ї, молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Вадим Костюченко.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.