КМДА Київська міська державна адміністрація


4 грудня 2015

Відбулося чергове засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками АТО

 03 грудня 2015 року відбулося засідання Міжвідомчої координаційної комісії по роботі з сім’ями, члени яких є учасниками антитерористичної операції, та  сім’ями, переміщеними з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції.

Засідання проводив Блохов С.В. - голова Міжвідомчої координаційної комісії, заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації який, зокрема,   підкреслив важливість завдань по вирішенню соціально-побутових проблем сімей, члени яких є учасниками антитерористичної операції, зокрема, наголосив про необхідність надання допомоги по організації поховань загиблих учасників АТО. Зауважив членам комісії про необхідність проводити роботу по інформуванню працівників підпорядкованих їм підрозділів про функціонування фонду «Ветеран 1», який надає постійну матеріальну допомогу пораненим бійцям АТО, жителям Оболонського району та членам сімей загиблих учасників АТО.

Також повідомив, що кінотеатр «Кадр» зобов’язався провести 8 (вісім) безкоштовних святкових ранків до Новорічних свят для  дітей учасників АТО та дітей осіб переміщених з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції. Необхідно розглянути питання придбання Новорічних подарунків для вручення вищезазначеним дітям на святкових ранках (близько 800 подарунків).

Заступник голови комісії, начальник управління праці та соціального захисту населення  Клебанова О.Б. доповіла наступне:

-  про бійців, мешканців Оболонського району, що були поранені в зоні проведення антитерористичної операції та допомогу, яка їм була надана. Станом  на 03.12.2015 року в районі понад 101 поранений учасник АТО, 15 сімей загиблих учасників АТО та 3 учасників АТО, які померли від поранень в м.Києві;

-  про надання благодійним фондом «Ветеран 1» матеріальної допомоги на поховання 28.11.2015 року загиблого бійця АТО, мешканця Оболонського району, в розмірі 3000,00грн. та благодійної матеріальної допомоги підприємців району на поховання 26.11.2015 року загиблого бійця АТО, мешканця Оболонського району, в розмірі 6500,00грн;

- ознайомила членів комісії з усним зверненням сім’ї загиблого учасника АТО (пенсіонери)  щодо допомоги у встановленні газового лічильника;

Дмитрієва О.М., директор Оболонського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді повідомила про наступне:

- опрацювано список знову прибулих бійців, мешканців Оболонського району, що були поранені в зоні проведення антитерористичної операції;

-  проведення в Українському домі святкових заходів до Дня Святого Миколая, куди запрошені  діти  з  60 сімей учасників АТО, жителів Оболонського району.

Комісія розглянула заяви про матеріальну допомогу 51 осіби, переміщених з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та зони проведення антитерористичної операції відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №535 від 01.10.2014 року.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.