Головна  →  Оголошення  →  2 листопада 2015

Оголошується набір членів до складу Координаційної ради молодих юристів міста Києва при Оболонському районному управлінні юстиції у м. Києві

Координаційна рада молодих юристі в міста Києва при Оболонському районному управлінні юстиції у м. Києві (далі - Координаційна рада) є консультативно-дорадчим органом при Оболонському районному управлінні юстиції у м. Києві, який створюється з метою узгодження зусиль молодих юристів в утвердженні високої ролі професії юриста в Україні, координації діяльності, пов'язаної з підвищенням якості підготовки фахівців у галузі права; залучення молодих правників до нормотворчих процесів, здійснення правоосвітньої та правовиховної роботи, формування активної позиції нового покоління юристів. Координаційна рада здійснює свою діяльність на громадських засадах, дотримуючись принципів добровільності, рівності її членів, законності, відкритості та гласності. Основними завданнями Координаційної ради є: надання пропозицій районному управлінню юстиції у м. Києві щодо вдосконалення організації правоосвітнього та правовиховного процесу, теоретичної і практичної підготовки студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Правознавство»; здійснення заходів щодо підвищення рівня правових  знань населення; долучення молодих юристів до нормотворчих процесів.

До складу Координаційної ради можуть входити представники об'єднань молодих юристів та об'єднань студентів, молоді юристи-науковці і практики, викладачі права, студенти, співробітники юридичних клінік, а також працівники центральних органів виконавчої влади. Склад Координаційної ради формується за пропозиціями громадських об'єднань, вищих навчальних закладів та за власною ініціативою осіб, діяльність яких спрямована на підвищення рівня правових знань населення, забезпечення підготовки висококваліфікованих фахівців у галузі права, удосконалення нормотворчих процесів.

Якщо Ви:

-  бажаєте працювати на громадських засадах;

-  активно берете участь у громадській діяльності;

-  маєте особисті досягнення, напрацювання у певній галузі права;

-  здатні надавати конкретні пропозиції щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань Координаційної ради

звертайтеся за телефоном: 462-33-50 або засобами електронної пошти на поштову скриньку управління юстиції: E-mail: [email protected].

Координаційна рада також відкрита до співпраці з будь-якими громадськими організаціями, адвокатськими об'єднаннями, засобами масової інформації, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форм власності.

Перейти до спискуВерсiя для друку