Головна  →  Новини  →  13 жовтня 2015

Шановні захисники України!

Шановні захисники України!

Цього року в день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва ми вперше відзначаємо державне свято – День захисника України!

Дуже важливо саме зараз підтримати українських військових, на долю яких випала священна місія - бoрoнити рідну землю, забезпечуючи мирне життя свoгo нарoду.

Військові дії на сході країни об’єднали справжніх патріотів України. Сьогодні українська армія довела свою боєздатність та професійність, здатність зупинити агресію з боку інших держав. Адже без власної сильної армії неможливо гарантувати державі безпеку та стабільність.

Наші хлопці й дівчата гідно та стійко долають всі труднощі військової служби, і їхні зусилля знайшли відгук у серцях українців, які активно підтримують та допомогають українській армії.

Сподіваюсь, що останні події в країні та за її межами поступово наближають нас до миру, і нашим воїнам не потрібно буде віддавати своє життя, захищаючи свою землю, право на свободу та незалежність.

Дорогі захисники України! Бажаю Вам богатирського здоров’я, бадьорості духу, довголіття та мирного неба над головою. Нехай не вичерпується Ваша енергія для нових здобутків та подальших якісних змін в українській армії.

 

 

З повагою

Голова Оболонської районної

в місті Києві державної адміністрації                       Олександр Цибульщак

 

Перейти до спискуВерсiя для друку