Головна  →  Новини  →  22 вересня 2015

День інтеграції «Здорова дитина – здорова нація» в СЗШ №9

День інтеграції «Здорова дитина – здорова нація» в СЗШ №9

Важливим завданням сьогодення є всебічне сприяння розвитку фізичного, психічного та духовного здоров'я молоді; один з найважливіших шляхів реалізації цього загальнонаціонального завдання - популяризація здорового способу життя.

В сучасних умовах в Україні склалася критична ситуація із станом здоров'я, особливо підростаючого покоління, збільшилася кількість негативних чинників та посилився їх негативний вплив на самопочуття школярів. Майже 90% учнів мають відхилення у здоров'ї.

Саме тому з метою популяризації  здорового способу життя та залучення школярів до занять фізичною культурою і спортом в рамках проведення Дня інтеграції «Здорова дитина - здорова нація» за підтримки Національного Олімпійського комітету України у школі вже традиційно відбулися ІV осінні Олімпійські ігри та Олімпійський урок у вигляді  вікторини.

На урочистому відкритті виступили директор школи С. Кучук  та чемпіон України зі спринтерського багатоборства з ковзанярського спорту С. Тимофєєв, які привітали юних олімпійців та побажали гарного настрою й переможних результатів. ​ Крім спортивних змагань з туризму, тенісу, легкої атлетики у школі відбулися інтегровані уроки з навчальних предметів на тему здорового способу життя та пройшов конкурс малюнків "Мій шлях до здоров'я". Завершилося свято нагородженням переможців та учасників грамотами, кубками та подарунками. Під час закриття Олімпійських ігор більше ніж 800 учнів школи взяли участь у флеш-мобі «Україно  - перемагай!».

 

2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Перейти до спискуВерсiя для друку