Головна  →  Новини  →  17 вересня 2015

Відбувся ХХХІІІ туристсько – краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району

Відбувся ХХХІІІ туристсько – краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району

За сприяння Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та підтримки депутата Київської міської ради Владислава Турця 16 вересня на території Пуща-Водицького лісництва було проведено  «У світі немає кращої країни, ніж моя Україна», присвячений Всесвітньому дню туризму та Дню туризму в Україні.

Організаторами заходу виступили управління освіти Оболонської РДА та позашкільний навчальний заклад Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва.

Учасниками заходу стали 28 команд з 24 загальноосвітніх навчальних закладів району (всього 531 учасник).

За програмою зльоту проведено безліч змагань та конкурсів. Так, команди-учасниці подолали дистанції «Комбінована естафета» та «Туристсько-краєзнавчий похід», а також взяли участь у конкурсі «Розумники» (тема «Як тебе не любити, Києве мій…»),  конкурсі фотографій «Моя Батьківщина - Україна» та конкурсі художньої самодіяльності «З Україною в серці». Всі охочі мали можливість опанувати нетрадиційні техніки виконання малюнку на майстер-класах, що проходили галявині.

На урочистій лінійці начальник управління освіти Оболонської РДА Наталія Вахнюк привітала всіх учасників зльоту та нагородила команди, що посіли призові місця на окремих дистанціях та конкурсах.

ФОТО

Перейти до спискуВерсiя для друку