КМДА Київська міська державна адміністрація


22 липня 2015

Відбулось ювілейне, 20 засідання Координаційної ради волонтерів Оболоні

Як і минулої середи, об 11.00 в Оболонській РДА зібрались представники громадських організацій – члени Координаційної ради волонтерів Оболоні. Звітуючи про роботу та демонструючи фото, волонтери повідомили, що на передову були доставлені  медичні аптечки, продукти харчування, маскувальні сітки, кікімори, білизна, будівельні матеріали та інше. Обговорили і ряд організаційних питань стосовно формування та відправки на фронт чергових машин з допомогою.

 Під час поїздки гуманітарний вантаж було передано бійцям 12-го батальйону, 26-ї артилерійської бригади, батальйону «Кремень», «Миротворець».

 Також під час засідання було проінформовано, що до волонтерської роботи долучились «Оболонські берегині», які плетуть маскувальні сітки в СШ№239, надавали допомогу МКОЛ «Центр мікрохірургії ока», блошиний ринок  «Петрівка»,  ПП «Ярослав» , хлібокомбінат №10.

Представники волонтерського об’єднання «Українці разом!» запропонували  надавати сім’ям бійців АТО зібрані ними продуктові набори.

 Цими вихідними заплановано відправлення на передову ще машини з допомогою для бійців.

 Наприкінці засідання, член ради, керівник ГО «Наша Оболонь» Василь Гончарук запропонував співпрацювати з ГО «Червоний хрест»  щодо збору овочів та консервації.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.