Головна  →  Оголошення  →  16 липня 2015

Увага! інформація стосовно змін в порядку надання послуг з газопостачання в м. Києві

 Шановний споживачу!

У відповідності до вимог ст. 16 Закону України «Про засади функціонування ринку природного газу» відбулось реформування газової сфери, яке полягає у відокремленні функцій з постачання та розподілу природного газу. У зв'язку з цим з липня 2015р. ПАТ «Київгаз» розділилось на підприємство, яке здійснює розподіл (транспортування) природного газу та створене ПАТ «Київгаз» Дочірнє підприємство -«КиївГазЕнерджи», яке надає послуги з газопостачання споживачам. Новостворене підприємство має всі необхідні та належні засоби для здійснення відповідної діяльності.

У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України № 74 від 02.03.2015р. договір про надання населенню послуг з газопостачання став 3 - стороннім: побутовий споживач, який отримує природний газ, постачальник - ДП «КиївГазЕнерджи», газорозподільне підприємство - ПАТ «Київгаз».

На якість газу, шо надає ПАТ «НАК «Нафтогаз «України», ці зміни не впливають. Ціни на газ, встановлені постановою НКРЕКП 583 від 03.03.2015, залишаються незмінними. Всі законодавчо встановлені соціальні гаранти (пільги та субсидії) зберігаються в повному обсязі.

Нові договірні умови, опубліковано у випуску 116 (4995) від 26 - 28.06.2015 виходу в світ випуску друкованого ЗМІ «Сьогодні» та в мережі Intemet на сайті ПАТ «Київгаз» www.kyivgaz.ua та на сайті ДП «КиївГазЕнерджи» www.energy.kyivgaz.ua. Ці умови повністю відповідають умовам типового договору.

Всі споживачі, які продовжують після 30.06.2015р. споживати послуги з газопостачання є такими, що ствердно відповіли на пропозицію укласти договір про надання послуг з газопостачання на опублікованих умовах.

При цьому ПАТ «Київгаз» та ДП «КиївГазЕнерджи» запрошує споживачів у письмовій формі укласти новий трьохсторонній договір про надання послуг газопостачання населенню. Укласти договір, отримати інформацію щодо нарахувань, наявності або відсутності заборгованості, пільг та субсидій, отримати будь-яку іншу консультацію Ви можете за будь-якою вказаною адресою щоденно та за телефоном (044) 495-04-05:

з понеділка по четвер та в суботу: з 9.00 год. до 17.00 год.,

в п'ятницю: з 9.00 год. до 16.00 год.:

вул. Василенка, 5 (Солом'янський р-н)

вул. Ярославів Вал, 33 Б (Шевченківський, Печєрський р-нй)

вул. Гоголівська, 39 Б (Шевченківський р-н)

вул. Білицька,45 (Подільський, Оболонський р-ни)

пров. Червоноармійський, 18 (Голосіївський р-н)

пр-т Перемоги, 75/2 (Святошинський р-н)

вул. Електротехнічна, 9 (Дарницький, Дніпровський, Деснянський р-ни)

ПАТ "Київгаз"

ПТ "КиївГазЕнерджи"

Перейти до спискуВерсiя для друку