Головна  →  Новини  →  22 листопада 2013

Відбувся конкурс-огляд підприємств побутового обслуговування на звання «Зразковий в Оболонському районі міста Києва»

За сприяння голови Оболонської райдержадміністрації Василя Антонова та відповідно до Київської міської цільової програми сприяння розвитку малого та середнього підприємництва на 2013-2014 роки в Оболонському районі відбувся конкурс-огляд суб’єктів господарювання сфери побутового обслуговування на присвоєння звання зразкового.

Учасники конкурсу оцінювались за багатьма критеріями: відповідність діяльності вимогам чинного законодавства, участь працівників підприємств у конкурсах, фестивалях, чемпіонатах, оглядах та виставках професійної майстерності, участь підприємств у програмі «Турбота» та інших благодійних акціях, обсяги реалізації побутових послуг, впровадження нових технологій тощо.

За результатами роботи конкурсної комісії, персональний склад якої затверджено розпорядженням Оболонської РДА, звання «Зразковий в Оболонському районі міста Києва» присвоєно наступним підприємствам побутового обслуговування району:

- ФО-П Гончарова І.В. (проспект Героїв Сталінграда, 4, корп.7) – концептуальний салон краси та омолодження „HYOGO” (Хіого) - перукарські послуги.

- ТОВ „Аква-Клін” (вулиця Лайоша Гавро, 6) - мережа хімчисток та пралень „БЛЄСК”  -  послуги з прання, оброблення білизни та інших текстильних виробів, чищення та фарбування текстильних, шкіряних і хутрових виробів.

- ФО-П Клопотова В.А., авторський салон „Студія нігтьової естетики Вікторії Клопотової” (вулиця Оболонська набережна, 19, корп. 4) – школа з навчання мистецтву нігтьової естетики та з підвищення кваліфікації майстрів нігтьової естетики.

- ТОВ „Аспазія”, салон краси „Лонда” (вулиця Тимошенка, 19) – перукарські послуги.

Переможці районного конкурсу візьмуть участь у міському конкурсі-огляді суб’єктів господарювання сфери побутового обслуговування і матимуть шанс отримати звання «Зразкового у місті Києві».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку