КМДА Київська міська державна адміністрація


9 вересня 2013

Науково-практична конференція: «Завдання психологічної служби Оболонського району»

Науково-практична конференція: «Завдання психологічної служби Оболонського району»

 

На виконання доручень Президента України та завдань соціальної ініціативи «Діти – майбутнє України», плану заходів Міністерства освіти і науки України  щодо розвитку психологічної служби до 2017 року в Оболонському районі  відбулася  науково-практична конференція «Завдання психологічної служби району Оболонськогорайону».

Участь у конференції взяли практичні психологи загальноосвітніх та дошкільних закладів освіти, соціальні педагоги.

На конференції виступили:

Хмелєва-Токарєва Ольга Василівна, директор методичного центру практичної психології та соціальної роботи, яка зупинилася на основних напрямах роботи соціально-психологічної служби.

Сологуб Наталія Миколаївна, методист центру ознайомила учасників із роботою методичних об'єднань, творчих груп у 2013-2014 навчальному році.

Про  подальшу співпрацю із центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді иступила Квятковська Людмила Юріївна, заступник директора-начальник відділу соціальної роботи ЦСССДМ.

Із майстер-класом та презентацією нових поглядів на вдосконалення роботи психологів та соціальних педагогів та умови соціально-психологічного здоров'я особистості виступила Мерзлякова Олена Леонідівна, кандидат психологічних наук, науковий співробітник інституту педагогічної освіти і освіти дорослих НАПН України.

Особливий інтерес викликав майстер-клас Стефана Недериці, видавця, диригента та музичного терапевта.

конф

конф

конф

конф

Файл документа: image002.jpg



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.