КМДА Київська міська державна адміністрація


22 травня 2015

II етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри „Сокіл” („Джура”)

З метою залучення учнівської молоді до участі у дитячо-юнацькій військово-спортивній патріотичній грі „Сокіл” („Джура”) Українського козацтва, систематичної пошуково-дослідницької, наукової діяльності з краєзнавства, розширення напрямів цієї роботи, удосконалення роботи із збереження, відновлення та примноження традицій і обрядів українського народу, виховання дітей та молоді на засадах сімейної народної козацької педагогіки, національних культур народів, що населяють Україну, поглиблення знань з історичного, географічного, літературного, етнографічного краєзнавства та оздоровлення учнів в Голосіївському районі міста Києва, на базі Еколого - природничого ліцею № 116, 20 травня 2015 року, було проведенно II ( міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри „Сокіл” („Джура”).
В цьому році Оболонський район представляла команда « Водогінська Січ», школи № 18.
Відомо, що український козацький визвольний рух – одна з найяскравіших сторінок боротьби нашого народу за політичну і державну незалежність.
Козацько-лицарська ідеологія постійно формувала в підростаючих поколіннях стійкий характер, що не гнеться і не ламається в небезпечних для життя умовах. Представники нашої команди, учні школи переконалися в тому, що козаки мислили масштабно, на високому рівні узагальнення відомих їм знань, народних і наукових, про взаємовідношення особистості і народу, особистості і держави, права і обов'язки, свободи і необхідності.
« Водогінська Січ» за результатами змагань отримала 9 грамот. Посіла 2 місце у Етапах «Таборування» та « Ватра»,. Почесне 3 місце у етапах « Впоряд». У комплексному заліку II етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри « Сокіл» (« Джура») серед збірних команд районів м. Києва 4 місце. Команда отримала надзвичайне задоволення. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.