Головна  →  Оголошення  →  15 травня 2015

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!

ПОВІДОМЛЕННЯ

ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації

 

Установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації відбудуться 15 червня 2015 року в актовій залі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Маршала Тимошенка, 16, 2-й поверх. Початок зборів об 15.00.

Для участі в установчих зборах з формування нового складу Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства (далі – ІГС).

До заяви додаються:

1. Рішення керівника (рішення керівного органу) ІГС про делегування для участі в установчих зборах представника.

2. Біографічна довідка делегованого представника.

3. Копія виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та витяг із статуту (положення) інституту громадянського суспільства щодо цілей і завдань його діяльності, засвідчені в установленому порядку.

4. Інформація про результати діяльності ІГС протягом року до дня подання заяви (у разі, коли інститут громадянського суспільства працює менше року, — за період діяльності).

5. Мотиваційний лист кандидата відносно безпосередньої участі в Громадській раді (за бажанням).

6. Згода на обробку персональних даних.

7. Копія паспорта делегованого представника ІГС (виключно, з метою, ідентифікації особи) (перші 5-ть сторінок).

8. Електронна версія документів, зазначених у п.п. 2-5 заяви (на CD-диску).

Прийом документів від інститутів громадянського суспільства здійснюватиметься з 12.05.2015 по 31.05.2015, включно, у робочі дні з 11 до 16 години (обідня перерва з 13 до 14 години) за адресою: м. Київ, вул. Тимошенка, буд. 16, каб. 113.

Відповідальна особа за прийом та реєстрацію документів від ІГС головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Оболонської РДА — Андрій Рихлик.

Телефон для довідок: роб. (044) 419 06 74; моб. (095) 462 57 06.

Сторінка на Facebook: https://www.facebook.com/groups/834790126602393/

Електронна пошта: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку