Головна  →  Новини  →  18 листопада 2013

В Оболонському районі відбувся гала-концерт фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Барви надій»

В Оболонському районі відбувся гала-концерт фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Барви надій»

У нових соціальних ініціативах Президента України «Діти - майбутнє України» велика увага приділяється дітям з особливими потребами. Цей напрямок роботи один з найважливіших напрямків діяльності районної влади. За сприяння голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Василя Івановича Антонова 14 листопада 2013 року було проведено гала-концерт фестивалю творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Барви надій». Фестиваль вже багато років проводиться з метою підтримки творчого потенціалу дітей з вадами здоров’я, сприяння творчому саморозвитку, самореалізації, інтеграції дітей та молоді з функціональними обмеженнями у суспільстві. Організаторами заходу виступили Оболонський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями в Оболонському районі м. Києва.

Василь Іванович Антонов привітав учасників та гостей фестивалю і наголосив, що в Оболонському районі дуже талановиті діти та молодь. Всім присутнім голова побажав здоров’я, наснаги, а юним даруванням – не зупинятися на досягнутому і подальших творчих успіхів.

Директор Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Танцюра Валерій Анатолійович також привітав присутніх, подякував організаторам і запросив переможців вже на міський фестиваль «Повіримо у себе».

«Повіримо у себе» - особливий фестиваль: він дає такий потужний поштовх у розвитку особистості, який важко переоцінити. Адже головна його ідея, щоб діти і молодь дійсно повірили в себе, відчули, що їх творчість цікава і потрібна іншим людям. Атмосфера на фестивалі завжди дуже тепла, доброзичлива. Діти знаходять нових друзів, багато спілкуються, чого зазвичай їм так бракує. Це прекрасно, коли діти вчаться дружити, об'єднуватися в творчості й мають можливість розкрити свій потенціал, обмінятися досвідом, побачити творчі досягнення інших.

Вагому підтримку та допомогу в проведенні фестивалю надали Оболонська районна в м. Києві організація Партії регіонів та Український державний центр радіочастот. Їх керівництво прийняло рішення про виділення коштів для придбання подарунків для 150 учасників фестивалю.

Постійно підтримує дітей та молодь з функціональними обмеженнями депутат Київської міської ради Славна Ольга Володимирівна, завдяки її допомозі цього року лауреати районного фестивалю були відзначені грошовими подарунками.

Не залишився осторонь багаторічний спонсор фестивалю – СК «Джонсон».

Активну участь у проведенні фестивалю взяли спонсори: АТ «Оболонь», мережа ресторанів МакДональдс, ТОВ «Гулівер Інтернейшнл». Всі переможці будуть брати участь в міському фестивалі творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повіримо у себе», який відбудеться 26 та 28 листопада 2013 року в Київському палаці дітей та юнацтва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку