КМДА Київська міська державна адміністрація


9 квітня 2015

Учасники АТО отримали грошову допомогу від Благодійної організації «Благодійний фонд «Ветеран 1»

Оболонський районний в місті Києві центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить роботу з різними категоріями осіб. У зв’язку з проведенням антитерористичної операції основна увага зосереджена на надання соціальних послуг вимушеним переселенцям, бійцям АТО та їх сім’я.

На даний час в Оболонському районі столиці проживає 24 бійця, які отримали поранення під час проходження служби в зоні АТО.

Районною Міжвідомчою координаційною комісією по роботі з сім'ями, члени яких є учасниками антитерористичної операції, було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги на лікування пораненим бійцям, мешканцям Оболонського району.

Благодійна організація «Благодійний фонд «Ветеран 1», яка постійно підтримує наших бійців в зоні АТО, надала матеріальну допомогу 5 пораненим бійцям. Зустріч відбулася 08 квітня на базі осередку соціальної роботи Центру соціальних служб по вул. Вишгородській. Зустріч пройшла в теплій, майже родинній атмосфері, бійці охоче поділилися спогадами про своїх друзів та пережиті події.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.