КМДА Київська міська державна адміністрація


6 квітня 2015

Життя – без сміття! Оболоні – європейську культуру!

Життя – без сміття! Оболоні – європейську культуру!

З давніх-давен в Україні існує гарна традиція – до Великодніх свят причепурити свій двір та оселю. Господарі вигрібають у садках сухе листя, обрізають і білять дерева, фарбують паркани тощо. До чистого четверга, як правило, завершують прибирання житла: миють вікна, перуть штори, вибивають килими. Деякі родини святково прикрашають домівки: вишитими рушниками, гілочками верби, вінками з сухих чи живих квітів, великодніми символами – писанками.

Життя – без сміття! Оболоні – європейську культуру! Під таким гаслом 4 квітня 2015 року працівники закладів культури Оболонського району м.Києва долучилися до загальнорайонної толоки.

Замість скрипки, баяна та книжки - свіже повітря, граблі та лопати в руках.  Педагоги шкіл естетичного виховання району, бібліотечні працівники, керівники закладів культури, працівники управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації наводили лад на одному з улюблених місць відпочинку оболонців – озері «Біле», що біля фітнес-центру «Акваріум». Гребли опале листя, прибирали та вивозили сміття, приводили в належний санітарний стан територію біля озера. Сонячна і тепла погода сприяла до прибирання, тому працювали добросовісно, з хорошим настроєм та отримали задоволення від доброї та важливої справи.      

Приємно відзначити, що до прибирання долучилися і мешканці Оболоні, що свідчить про високу свідомість громадян та бажання жити по європейськи.

Тож, благоустрій району – спільна турбота влади і громади. Сподіваємось, що лозунг «Життя – без сміття! Оболоні – європейську культуру!» увійде в життя кожного мешканця і гостя нашого рідного Оболонського району.

 Зробимо наш район кращим!

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.