КМДА Київська міська державна адміністрація


24 березня 2015

В Оболонському районі відбувся відбірковий етап з Сімейного спорту міста Києва

В Оболонському районі відбувся відбірковий етап з Сімейного спорту міста Києва

        22 березня 2015 року на роледромі у ТРЦ «Караван» проходив перший етап Чемпіонату міста Києва в Оболонському районі з сімейного спорту – 2015 «Тато – мама – я – спортивна сім’я». Організаторами змагань виступили Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація спільно з Асоціацією сімейного спорту України.

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

   Участь у заході взяли 25 найспортивніших сімей – мешканців Оболонського району міста Києва, у тому числі діти віком від 7 до 13 років. Сімейні команди змагалися у трьох видах спортивно-ігрових естафет – «Футбол», «Хокей» та «Регбі». Переможцем Чемпіонату стала сім’я Танащуків – команда «Зірочка», друге та третє місця посіли і стали, відповідно, бронзовими та срібними призерами команда «Орли» – сім’я Хмельницьких та команда «Арена» –   сім’я Богданових. Путівки до суперфіналу вибороли дві команди від Оболонського району міста Києва: команда «Арена» – сім’я Богданових та команда «Зірочка» – сім’я Танащуків.

    Переможці, призери та учасники змагань були нагороджені дипломами та цінними подарунками від спонсорів турніру: мережі фітнес клубів  «СпортЛенд», СУУ-ТОВ «Гулівер - інтернешинал», Компанії «Макдональдз», ПАТ «Оболонь», торгівельної марки «Хрещатик», футбольного клубу «Динамо».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.