Головна  →  Новини  →  20 березня 2015

Розпочато процес створення ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для створення Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації

Оболонською районною в місті Києві державною адміністрацією на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» на підставі Закону України «Про місцеві районні адміністрації» прийнято рішення про створення Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації.

З метою створення Громадської ради утворюється ініціативна група з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для створення Громадської ради при Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації.

Для участі в роботі ініціативної групи до Оболонської райдержадміністрації подається клопотання інституту громадянського суспільства у довільній формі, підписна уповноваженою особою керівного органу. До клопотання додаються: письмова згода представника інституту громадянського суспільства на участь в роботі ініціативної групи,  копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства.

Прийом документів від інститутів громадянського суспільства здійснюватиметься з 23.03.2015 по 03.04.2015 у робочі дні з 10 до 16 години за адресою: м.Київ, вул. Тимошенка, буд. 16, каб. 306.

Інформація про перше засідання ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів за участю інститутів громадянського суспільства для створення Громадської ради буде завчасно оприлюднено на субвеб-сторінці Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації єдиного веб-порталу територіальної громади міста Києва.

Контактна особа: головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої політики  та  зв’язків з громадськістю райдержадміністрації  Андрій  Рихлик т.р. (044) 426 49 49, т.м. (095) 462 57 06.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку