КМДА Київська міська державна адміністрація


13 березня 2015

Олександр Цибульщак привітав з професійним святом працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування

Олександр Цибульщак привітав з професійним святом працівників  житлово-комунального господарства та побутового обслуговування

Традиційно у третю неділю березня працівники житлово-комунального господарства відзначають своє професійне свято – День житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення. Напередодні професійного свята, 12 березня 2015 року, в актовій залі Оболонської районної в місті Києві державній адміністрації відбулись урочисті збори з цієї нагоди.

Першим керівників та працівників житлово-комунальних господарств району привітав із святом голова райдержадміністрації Олександр Цибульщак. «В житлово-комунальній сфері Оболонського району працюють дійсно віддані справі та порядні люди, які інколи не рахуючись із власним часом, завжди з готовністю приходять на допомогу, оперативно ліквідовуючи аварії та наслідки стихій. Завдяки вашій сумлінній праці та виконанню професійного обов'язку комунальне господарство Оболонського району функціонує 24 години на добу. Від усієї душі бажаю вам успіхів у вашій важкій, але дуже важливій та відповідальній роботі по забезпеченню комфортного життя населення та вдосконалення галузі житлово-комунального господарства району» - зокрема, зазначив Олександр Леонідович. Крім того, голова району розповів про здобутки та завдання, які існують на сьогодні в системі житлово-комунального господарства району.

Щирі слова подяки на адресу працівників галузі прозвучали від першого заступника голови Олега Бойченко. У своєму виступі він подякував за наполегливу щоденну працю у непростих умовах сьогодення, заради створення затишку та комфорту в оселях та побажав успіхів у досягненні поставлених перед галуззю пріоритетних завдань.

Урочисті збори відвідала голова Об’єднаного комітету профспілки працівників житлово-комунального господарства Костюк Тамара Олександрівна та  привітала комунальників району.

З особливою повагою було згадано про 30 працівників житлово-комунального господарства Оболонського району, яких призвано на військову службу у відповідності до указів Президента України «Про часткову мобілізацію» 2014 і 2015 років. Хвилиною мовчання вшановано пам'ять загиблих оболонців, які полягли за незалежність та цілісність нашої держави.

За сумлінне виконання своїх обов’язків кращих працівників комунальної сфери та побутового обслуговування було відзначено подяками та вітальними листами голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

ФОТО



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.