Головна  →  Новини  →  24 лютого 2015

До уваги керівників підприємств та організацій!

Профілактичні медичні огляди при прийомі на роботу та періодичні медичні огляди – один з основних елементів кадрової політики підприємства. Роботодавець проводить медичні огляди за свій рахунок і передусім зацікавлений в їх якості, а також мінімізації часу, витраченого на них.

Проте на практиці виявляється не так вже й багато медичних установ, які можуть якісно та швидко провести медичний огляд працівників.

Відділення профілактики КНП «Консультативно-діагностичний центр» відповідає всім цим вимогам.

Переваги закладу:

- професіоналізм та досвід лікарів усіх спеціальностей;

- сучасна власна діагностична база (лабораторна, функціональна діагностика, рентген, МРТ тощо);

- доступні ціни;

- головне – найвища якість обстежень.

Крім періодичних медичних оглядів, в т.ч. працівників, чия діяльність пов'язана зі шкідливими умовами праці, в закладі можуть забезпечити працівників постійним медичним наглядом. До послуг – сучасне відділення реабілітації з водолікувальницею (душ Шарко, циркулярний душ, душ Віші, підводний душ-масаж, лікувальний масаж, ЛФК, спелеотерапія (штучна соляна печера). Пацієнти можуть отримати курс лікування в денних стаціонарах, отримати консультативну допомогу спеціалістів двадцяти напрямків, отримати стоматологічну допомогу.

В разі необхідності, незалежно від місця проживання, Ваші працівники матимуть право на отримання листків непрацездатності.

Крім того, в закладі Ви можете отримати довідку водіїв, оформити санітарну книжку, а також отримати довідку про стан здоров'я особи, яка претендує на зайняття посади, пов'язаної з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, довідку на придбання та зберігання зброї.

Дізнатись про можливість укладання угоди та її умови Ви можете за телефоном:

Директор КНП «Консультативно-діагностичний центр»: Яремчук Микола Андрійович тел. 413-38-43;

Головний бухгалтер центру: Осипова Ірина Олексіївна, тел. 489-91-93;

Завідувач профілактичним відділенням центру: Бойчук Марія Архипівна, тел. 426-68-18.

Перейти до спискуВерсiя для друку