Головна  →  Новини  →  7 листопада 2013

Перші кроки на сцені

За підтримки голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації В.І.Антонова в Дитячій музичній школі № 36 відбувся концерт, присвячений 70-й річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників. Найцікавішим є те, що в концерті взяли участь наймолодші учні підготовчого та першого класів викладачів Чайковського І.І. та Чайковської О.Б., які у вересні вступили до музичної школи.

В теплій та доброзичливій атмосфері юні виконавці продемонстрували свої здобутки в оволодінні музичними інструментами, умінні триматися на сцені та саме головне, своїми успіхами вони завдячують тим, хто воював за їхнє щасливе сьогодення, хто визволяв наш рідний Київ – нашим ветеранам.

Не дивлячись на камерність даного заходу, послухати концерт та підтримати маленьких флейтистів та піаністів прийшло дуже багато глядачів, серед яких - батьки, бабусі і дідусі, рідні та друзі.

Приємно відмітити ентузіазм та артистичність юних виконавців, які виконували, нехай ще невеликі за обсягом твори, але із задоволенням та зацікавленістю. Хочеться побажати маленьким артистам – подальших успіхів та виконавського зросту, викладачам школи натхнення та творчої наснаги, а нашим дорогим ветеранам – здоров’я, довгих років життя, миру і добра.                               

З нетерпінням чекаємо нових зустрічей з майбутніми артистами!

Перейти до спискуВерсiя для друку